Svět zkušeností a výsledků pro Váš maximální výkon už od roku 2003, připojte se ...
E-SHOP   DISKUSE   RADY, informace a články  


  návod pro použití diskuse    stránky členů diskuse    rady jak zhubnout nebo přibrat    recenze a diskuse k doplňkům    rady jaké doplňky nakoupit

 ° Domů ° Odpovědět ° Statistika ° Registrace ° Hledat ° Návod °

 Nejnovější příspěvky v diskusi:

F-sport diskuse / Recepty a jídla / Tunak zase jinak
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Brumle

Člen

# Zasláno: 12 Říj 2006 11:34:41


Tunak zase jinak

Brumle

Člen

# Zasláno: 12 Říj 2006 11:37:40


TUNAKOVA POMAZANKA

Mozna je to pro vas stary recept ale ja ho znam teprve den!

1xkonzerva tunaka ve vl.stave
1/2cibule na jemno
3-4 kysele okurky
1lzice bileho jogutru
sul,pepr
a to nejdulezitejsi.........takova 1polevkova lzice s kopeckem rajcatoveho protlaku!!!!Moc dulezite a nedavat kecup!!!!Pozmneni to chut.
A kdyz vam to bude chutnat zkuste si tam dat jen spetku curry!

Bohuzel hodnoty nemam dobrou chut!

Marek

Moderátor

# Zasláno: 12 Říj 2006 13:06:09 ° Změnil/a: Marek


Brumle
Zajímavé, trochu mi to něco připomíná, až na ten protlak, mrkni SEM

FanynkaS

Člen

# Zasláno: 12 Říj 2006 13:51:21


Brumle
Marek
tak čí bude nakonec ERKO v kolečku?

Marek

Moderátor

# Zasláno: 12 Říj 2006 15:01:30 ° Změnil/a: Marek






(ano, nudil jsem se... )

Look

Moderátor

# Zasláno: 12 Říj 2006 16:32:22


Tuňák
Cottage
Horčice
Kučup
-zamíchat
-hodit na talíř špaget
- sníst
________
Kdo nevyroste, tak tomu už ani AS nepomohou

FanynkaS

Člen

# Zasláno: 12 Říj 2006 17:05:19


Marek
tlesky tlesky
mooooc hezkýýý

Brumle

Člen

# Zasláno: 12 Říj 2006 22:02:57


Marek
Hmmmmmmmm je tam prave zvlastni ten protlak a to curry!Ale mas pravdu podobne ale vyzkousej!!!Chutna to uplne jinak.
Je tak to R je me jupi hihi

Brumle

Člen

# Zasláno: 13 Říj 2006 00:18:01 ° Změnil/a: Brumle


Marek
Tak jsem premyslela.....co takhle....................se o ten recept sabneme ne?!
"R" uz jsi pekne vymyslel a bude patrit oboum,ju!?Sice mam radeji modrou no ale i se zelenou pulkou se smirim
Stejne je dulezite jak to lidem chutna a ne kdo ma registracni znacku!
Nadruhou stranu mohli bychom na tom vydelat!A FanynkaS nam bude delat ucetnictvi!Co ty na to Fany?

Marek

Moderátor

# Zasláno: 13 Říj 2006 08:36:09


Brumle
To není špatný nápad, můžeme recept pronajímat třeba Grand Hotelu
Koukám, že modrou rád každý, tak jsem Rko trochu upravil

Brumle

Člen

# Zasláno: 13 Říj 2006 12:05:38


Marek
Je ty jsi zlaticko,modra je dobra!Ted jsem spokojena,grafika dobra hihi schvaleno!Jeste jak se bude nase firma jmenovat?
Grand Hotel parada budeme v baliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marek

Moderátor

# Zasláno: 13 Říj 2006 13:19:40


Brumle
Tuňák & Tuňák?
To jsem tu pěkně rozleji off-topic, Maha bude vyvádět

FanynkaS

Člen

# Zasláno: 13 Říj 2006 13:21:57


Brumle
A FanynkaS nam bude delat ucetnictvi!Co ty na to Fany?

holka já jsem strašně dráhá....já beru 60minut na hodinu :o)

Brumle

Člen

# Zasláno: 13 Říj 2006 16:08:46


FanynkaS
By jsi mela byt rada ze te nechame ochutnat nase veledilo! Marek se s tebou na cene domluvi on je pres finance
Jen nevim jak se plati 60minut na hodinu ??Nejaka novinka?

Brumle

Člen

# Zasláno: 13 Říj 2006 16:14:22


Marek
Jako nazev Tuňák & Tuňák?
To musi byt neco jedinecneho Jo jeste to musis vymyslet s Fany nechce se pridat do naseho podniku

Marek

Moderátor

# Zasláno: 13 Říj 2006 17:41:33


FanynkaS
Dostaneš klidně i 70 minut na hodinu, jen nám musíš počítat daně -1% a nižší

FanynkaS

Člen

# Zasláno: 14 Říj 2006 11:05:23


Marek
Dostaneš klidně i 70 minut na hodinu

a to zase nééééé.....nejsem přece vydřiduch

Brumle

Člen

# Zasláno: 14 Říj 2006 11:44:18


FanynkaS
takze des do toho s nami jo?!

FanynkaS

Člen

# Zasláno: 14 Říj 2006 11:58:14


Brumle
jdu, to je jasnééé

navrhuju teda nový název

Tuňák & Tuňáka tučňák

WildOrchid

Člen

# Zasláno: 3 Čen 2007 17:12:27


posledni dobou jim hodne casto toto:

1pytlik ryze
1 konzerva tunaka v oleji (scedeno)
100g eidamu
sul
(kari)

Priprava:
uvarim rejzi(se soli, pripadne i s kari korenim), vysypu ji do hrnce, prdam tunaka a natrhanej sejr, zamicham, a az sejr dela nudlicky, je to hotovy.

je to rychle hotovy, dobry a levny. jeste se mi to neomrzelo. vcera jsem to mela s kari korenim, dnes bez nej

jjosef

Člen

# Zasláno: 4 Čen 2007 12:44:03


Tuňáka(drcenýho) nejčastějc smíchám s tvarohem cibulí, česnekem a kořením dle chuti. V dietě to jím samotný a slouží mi to i na zahánění chutí

James_

Člen

# Zasláno: 6 Lis 2007 15:20:56 ° Změnil/a: James_


Teď jsem se kouknul na flora.cz a zarazilo mě co vyjelo u tuňáka

Snědeno - jen tak Množství Energie Bílkoviny Sacharidy Tuky Cholesterol
Dlouhozrnná rýže (Lagris) 120g 1 795kJ 8,04g 96,48g 0,48g 0mg

Tuňák v oleji 130g 1 539kJ 30,94g 0,00g 27,17g 55mg

Tuňák 130g 1 230kJ 27,95g 0,00g 20,15g 55mg

To má jedna konzerva 20 - 30 g tuku ?

A má se do té kalkulačky dávat váha obsahu konzervy 185g , nebo pevného obsahu 130g ?

elea

Člen

# Zasláno: 6 Lis 2007 16:00:07


James_
to ten olej ma tolik tuku! Jestli chces bez tuku, tak si ho kupuj ve vlastni stave a pocita se jenom hmostnost pevneho obsahu.

James_

Člen

# Zasláno: 6 Lis 2007 16:15:39


Kua já se tam přecvaknul do špatného okénka .. ten druhý měl být ve vl šťávě a já se překlik do oleje

Ale že je to tak velký rozdíl jsem nevěděl ... a těch 50 konzerv co mám ve špajzu sníst ještě budu muset. Ten olej vždycky samozřejmě vylévám, tak je to ve výsledku snad menší číslo

misacek

Člen

# Zasláno: 6 Lis 2007 16:59:49


No já jsem teď objevila tuňáka v takových pytlíčkách. Je to super do práce, lehčí než konzerva a hlavně je to krásný steakový kus. Sice stojí 65kc, ale je to jako hlavní jídlo, předgrilovaný na 30s do mikrovlnky. Ále...plave v oleji. Když ho přepečlivě osuším v papírové utěrce, tak se dá počítat skoro jako ve vlastní šťávě? Nebo je tam ten tuk nějak naimportovaný tou úpravou i do vláken?

ayleen

Člen

# Zasláno: 7 Lis 2007 09:11:23


WildOrchid To je recept skôr do objemu ako na chudnutie, čo?

ayleen

Člen

# Zasláno: 7 Lis 2007 09:13:22


misacek Pár gramíkov ti tam ostane, ale nebude to nejaké horibilné množstvo, takže myslím, že je to skvelý nápad na obed do rpáce. K tomu nejaký chlebík a lebo doma uvarená ryža a zeleninka, mňam.
Kde si to kúpila?

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 7 Lis 2007 09:38:06


misacek
Ále...plave v oleji. Když ho přepečlivě osuším v papírové utěrce, tak se dá počítat skoro jako ve vlastní šťávě? Nebo je tam ten tuk nějak naimportovaný tou úpravou i do vláken?
kdyz nalozis kureci maso na nekolik dni do olejove lazne, myslis ze pak z neho ten olej taky vymackas? .. proste nasaje a ten tuk tam je at chces nebo ne

misacek

Člen

# Zasláno: 7 Lis 2007 11:21:34


Mahamotti
no já právě nevím....určitě ne tolik...maso není houba a nenakládáš ho proto aby se nacucalo tukem(není-li to rozdrcený tuňák), ale aby se "rozleželo" (Naložením masa do marinád obsahujících oleje, kyselé látky se jeho bílkoviny zjemní peptonizací tj. hydrolytickou přeměnou na méně složité (s kratšími řetězci molekuly) sloučeniny.) to víš že si nemyslím, že je to košér, ale tragedie snad taky ne.

ayleen
Tesco vedle tuňákových konzerv, ale už nevím, je-li to Isabel nebo Rio Mare

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 7 Lis 2007 11:41:45


misacek
ja kdyz naložim do 20g oleje kilo kureciho masa, tak ten olej proste zmizi.. pravda ze to vychazi ze 100g nacucalo jen 2g tuku, ale i tak mam chvilema pocit ze se to maso chova jako houba

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  vypnout *Co to je?
...


přihlášení
 » Uživatelské jméno  » Heslo  Pozor v diskusi je jiné jméno a heslo než v E-shopu!