Svět zkušeností a výsledků pro Váš maximální výkon už od roku 2003, připojte se ...
E-SHOP   DISKUSE   RADY, informace a články  



  návod pro použití diskuse    stránky členů diskuse    rady jak zhubnout nebo přibrat    recenze a diskuse k doplňkům    rady jaké doplňky nakoupit

 ° Domů ° Odpovědět ° Statistika ° Registrace ° Hledat ° Návod °

F-sport diskuse / Recepty a jídla / Arnoldovy ovesné "bramboráky"
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
arnold

Člen

# Zasláno: 21 Bře 2011 15:09:32 ° Změnil/a: arnold


Protože mi nechutnají ovesné vločky nasladko a protože mi chutnají bramborové placky, tak jsem si udělal tohle jídlo.



Neobsahuje to moc tuku, jenom 4,1 %. V chlebníku vydrží i týden, což ocení i "krabičkáři".

Nutriční hodnoty ve 100g:

bílkoviny 6,7 g
sacharidy 20,4 g
tuky 4,1 g
kalorie 140 kcal (586 Kj)

Složení a postup přípravy:

400g ovesných vloček zalijeme 1/2 mléka a necháme nasáknout. Mezitím si nastrouháme 600 g syrových brambor a najemno nastrouháme 12 stroužků česneku. Přidáme 8 celých vajec, 2 lžíce majoránky a 2 lžičky soli. Dobře promícháme, vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě 25 minut při 160°C.

nikolka36

Člen

# Zasláno: 21 Bře 2011 15:37:18


arnold
to vypadá moc dobře a hodnoty taky super!

katuleaudr

Člen

# Zasláno: 21 Bře 2011 15:41:10


arnold
Arnolde, to ze jsi borec v posilovani, to tu sleduji uz chvilku, ale Tvuj recept vypada taky uzasne. Urcite vyzkousim. Mnaaaaaaam

Raynor

Člen

# Zasláno: 21 Bře 2011 18:27:16


pekny , urcite to vyzkousim

Iohanka

Člen

# Zasláno: 21 Bře 2011 20:13:42


arnold
super děkuji za Tip

Petule20

Člen

# Zasláno: 21 Bře 2011 20:21:09


arnold
Tak tohle urcite vyzkousim! Dekujuuu za recept

Martin

Administrátor

# Zasláno: 23 Bře 2011 10:24:03


arnold
a i s fotkou, to jsi mě zlomil, to zkusím

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 23 Bře 2011 10:35:39


Martin
udelej toho vic, ja bych to ochutnal, ale nechce se mi s tim drbat :-D

507

Člen

# Zasláno: 23 Bře 2011 21:56:41


8 celých vajec? Tam by mohl být prostor pro dietní verzi typu 3 celé vejce + 5 žloutků ne?
Jinak to zní pěkně

Petule20

Člen

# Zasláno: 6 Dub 2011 10:45:28


arnold
Za chvili se do nich poustim, pak napisu jak chutnali

arnold

Člen

# Zasláno: 6 Dub 2011 11:55:29


Petule20

No ,uvidíš, jinak se dá přihodit i plátek šunky,nebo sýra, hodnoty se nijak moc nezvýší a je lepší chut.

Petule20

Člen

# Zasláno: 6 Dub 2011 14:22:10


arnold
Tak uz jsem si dala do nosu k tomu acido a olizovala jsem se i za usima. Priste akorat pridam na cesneku a soli
Dekovala dekovala, fakt skvely recept

kingie

Člen

# Zasláno: 7 Dub 2011 09:09:42


fiha, 12?! strouzku cesneku ? a pritom Petule20 ma jeste malo? To musi mit krute silnou cesnekovou chut ne ?

Miruna

Člen

# Zasláno: 7 Dub 2011 09:26:41


kingie
Petule20
Nebo čínskej česnek....toho kýble nestačí, nemá žádné ohmy.
Recept skvělej. Musím taky vco nejdřív vyzkoušet

kveta

Moderátor

# Zasláno: 7 Dub 2011 11:06:00


kingie
12 strouzku na takovou porci je prd, nezapomen, ze je tam dost vlocek a brambor, ty to poberou pekne. Plus testa z toho musi byt dost.

Petule20

Člen

# Zasláno: 7 Dub 2011 11:20:11


kingie
Opravdu je toho hooodne, takze ten cesnek se tam ztratil, ale je fakt, jak pise Miruna, ze taky zalezi i na tom, jaky ten cesnek je.
Ale musim rict, ze dneska jsou bramboracky jeste lepsi, i chut vyraznejsi, ale i presto priste pridam ja proste cesnek miluju no

HighPlainsDrifter

Člen

# Zasláno: 10 Dub 2011 10:56:41


Tak to je na "Řád zlaté vařečky"

addo

Člen

# Zasláno: 14 Dub 2011 08:34:49


Recept výborný. Včera sme to napiekli, chuť výborná. Nabudúce ale skúsim pridať mleté, čierne korenie. Asi to vyskúšame napiecť aj v celkom tenkej vrstve.

Miruna

Člen

# Zasláno: 15 Dub 2011 08:27:55


arnold
Bramborák skvělej. Podle našeho zvyku jsem přidala ještě drcený kmín a pepř. Máme rádi tvarůžky v bramboráčku, tak jsem to vyzkoušela a bezvadný. Na papír část těsta, pokladla jsem kolečkama tvarůžek podélně rozkrojenýma a dala druhou půlku těsta....teplé výborné. hodnoty se samozřejmě zvednou o balení (125g) tvarůžek. Dík za nápad.

arnold

Člen

# Zasláno: 15 Dub 2011 14:01:00 ° Změnil/a: arnold


Jsem rád že všem chutná,dá se to různě upravit hlavně jde o to že je to nízkotučný a nutričně kvalitní jídlo, nejlepší je když si jídlo děláme sami , potom víme co tam opravdu je ,když si koupím někde celozrný pečivo na kterém se " k sobě smutně tiskne" 5 ovesných vloček , tak to nevypadá moc zdravě.

blecha

Moderátor

# Zasláno: 15 Dub 2011 18:04:22


arnold
Udělej toho víc a pošli počtou, jsem v tomhle línej jak Maha.

blecha

Moderátor

# Zasláno: 15 Dub 2011 18:05:44


Miruna
Ten tvarůžek po průchodu tepelnou úpravou vůbec nesmrdí???? Zkuste použít ty pravý olomoucký, né tu napodobeninu z Rakouska nebo Německa.

Miruna

Člen

# Zasláno: 15 Dub 2011 19:43:22


blecha
Neboj, nesmrdí. Alespoň ne tolik, jako syrovej. Nevím, proč si to každý myslí. Zvlášť, když je tvargl přiklopenej tím těstem. A jelikož pocházím kousek od Loštic kde se vyrábí (ne Olomouce, s Olomoucí nemaj nic, kromě jména společnýho) tak jiný nepoužívám. Dělají se z nich i jiný dobrý, tepelně upravený věci. Třeba se nacpou do kotlety a ugrilují. Dá se s nimi zacházet jako s eidamem. Taky se cpe všude Rozpečený na topince jsou bez konkurence. Chce to jen zkusit

blecha

Moderátor

# Zasláno: 15 Dub 2011 20:38:37


Miruna
"Taky se cpe všude ", fakt?

Miruna

Člen

# Zasláno: 15 Dub 2011 21:42:34


blecha
O.K. - jak kdo, jak kam záleží na každým....

Sansaj

Člen

# Zasláno: 8 Zář 2011 16:01:13


arnold
Ted jsem je strcil do trouby tak uvidim jaky budou

lenkaa

Člen

# Zasláno: 2 Lis 2011 14:06:29


Tak tohle je super ! dneska večer to uklohním a nechám si to pělně zaležet zítra na obídek

Miruna
nějaký recepty s těma tvarůžkama bys taky mohla nahodit, aspoň pro inspiraci

Filip90

Člen

# Zasláno: 7 Čen 2012 00:00:05


a co kdyby misto vlocek byla celozrnna mouka..mohlo by taky byt?

Revital

Člen

# Zasláno: 8 Čen 2012 09:20:38


Super recept!!

Výborná sváča a zažene to chuť na ty smažené bramboráčky



Filip90

Člen

# Zasláno: 13 Čen 2012 23:25:35


jeste bych se zeptal...kolik si toho davate na jednu porci? asi je to vhodny na svacinu ze? jite to samostatny?...nebo treba jeste se syrem? diky moc za tipy lidi ))

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  vypnout *Co to je?
...


přihlášení
 » Uživatelské jméno  » Heslo  Pozor v diskusi je jiné jméno a heslo než v E-shopu!