Svět zkušeností a výsledků pro Váš maximální výkon už od roku 2003, připojte se ...
E-SHOP   DISKUSE   RADY, informace a články  


  návod pro použití diskuse    stránky členů diskuse    rady jak zhubnout nebo přibrat    recenze a diskuse k doplňkům    rady jaké doplňky nakoupit

 ° Domů ° Odpovědět ° Statistika ° Registrace ° Hledat ° Návod °

 Nejnovější příspěvky v diskusi:

F-sport diskuse / Doplňky výživy - konkrétní látky / Sušený vaječný bílek
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
xXx



# Zasláno: 17 Zář 2004 10:18:52


Ma cenu si ho pořídit??? Jake s nim mate osobni zkusenosti???

Mars

Člen

# Zasláno: 17 Zář 2004 11:45:47


Myslim, že je to celkem dobrá věc, páč vajíčka sou drahý a nemusíš furt vyhazovat ty žloudky, já si ho rozmíchám v misce a v mikrovlnce je z nich za minutku super omeletka , možná budou horší na ztrávení, ale na noc, nebo během dne jako svačinka třeba s chlebem a zeleninou to je v pohodě

Martin

Administrátor

# Zasláno: 17 Zář 2004 12:39:29


xXx
jo, ale musiš si ho přichystat jak píše Mars, protože, když to chceš jen tak vypít tak je to

melvin

Člen

# Zasláno: 22 Zář 2004 16:59:11


ja ich bezne pouzivam a ked si ich vies dobre urobit, teda dobry koktail tak je to ok a este dokonca aj chutne

Martin

Administrátor

# Zasláno: 23 Zář 2004 09:19:11


melvin
tak napiš nějaké recepty pro ostatní

Phoenix

Člen

# Zasláno: 16 Led 2005 22:21:48


Neví tu někdo z vás jaké jsou nutriční hodnoty tohodle "sušeného vaječného bílku ve vědru"? díky za odpověď

Anonymní



# Zasláno: 8 Čec 2005 21:44:07


Priemerné zloženie aminokyselín v 100 g sušeného bielka
(ako uvádza odborná literatúra)
izoleucin 4,3 - 4,7 g metionin 3,0 – 3,5 g tryptofán 1,3 – 1,8 g
arginin 4,7 – 5,1 g k.glutamová 10,5 – 10,9 g cystin 2,2 – 2,7 g
leucin 6,8 – 7,3 g fenylalanin 4,7 – 5,2 g valin 5,6 – 6,2 g
glycin 2,8 – 3,2 g prolin 3,1 – 3,5 g histidin 1,9 – 2,3 g
lyzin 5,2 – 5,6 g treonin 3,6 – 4,1 g alanin 5,0 – 5,4 g
k.asparágová 8,2 – 8,5 g serin 5,5 – 5,9 g tyrozin 3,2 – 3,7 g
MAS TO TU DODO

Anonymní



# Zasláno: 19 Led 2006 17:31:28


Caute chcem sa vas spytat ako ucinkuju susene bielaka?dik

dodo

Člen

# Zasláno: 19 Led 2006 17:52:22


ahoj nevíte nějáký dobrý a levný kontakt na sušený bílky ja jsem měl 5kg za 1000kč,ale něják mi teď vynechali asi na půl roku tak bych potřeboval nějáké.Dík

blecha

Moderátor

# Zasláno: 19 Led 2006 18:06:17


Phoenix
Ty zijes?

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 19 Led 2006 18:26:06


blecha
to psal loni ))

Martin

Administrátor

# Zasláno: 19 Led 2006 21:16:53


Anonymní, dodo
sušený bílek je na nic = i za 10,- kč na kg je drahý

SOPM

Člen

# Zasláno: 19 Led 2006 21:54:26


Co je na nom zle?

Martin

Administrátor

# Zasláno: 19 Led 2006 21:59:39


SOPM
nestrávíš ho

SOPM

Člen

# Zasláno: 19 Led 2006 22:00:20


A naco sa to potom predava?

Martin

Administrátor

# Zasláno: 19 Led 2006 22:01:33


SOPM
protože je to levné a hodně kluku to kupuje Jinak normálně se to používá pro vaření stejně jako mouka a další suroviny

Anonymní



# Zasláno: 12 Úno 2006 09:42:41


koukam ze vis hovno.nedivim se,ze vypadas jak vypadas.

Luke

Člen

# Zasláno: 12 Úno 2006 10:16:51


Martin
Ted jsem si této diskuze taky všiml a taky by mě zajímalo proč ho nestrávíš???

Filip

Člen

# Zasláno: 12 Úno 2006 12:12:45


sušenej bílek strávíš v poho,pokud ho ovšem nevybliješ,asi tak..
jako surovina pro vaření je OK

Martin

Administrátor

# Zasláno: 12 Úno 2006 21:41:55


Filip, Luke
pokud ho tepelně upraviš tak ho stráviš anebo namíchat s nějakými enzymy, ale pokud ho jen rozmíchaš ve vodě

Anonymní



# Zasláno: 3 Kvě 2006 17:05:12


Mám na vás prozbu.. zadovážil som si sušený vaječný bielok a neviem ako ho upraviť
keď to rozpustím vo vode, tak je to a ako píše Martin ešte aj málo strávitelné
...a Mars ako si to myslel s tou omeletou, mohol by si to prosím trochu viacej rozpísať
.. bo ja keď som sa to snažil rozmiešať , dalo sa len s mixérom.... a bol z toho sneh No a keď som to dal do mikrovlnky, vzniklo z toho niečo medzi vodou a omeletou



Martin

Administrátor

# Zasláno: 4 Kvě 2006 09:58:30


Anonymní
to vyhoď do koše, akorát si tim hnusem budeš kazit trávení

vajda

Člen

# Zasláno: 20 Kvě 2006 22:36:25


problém je v tom, že mám niečo, čo sa nazýva laktózová intolerancia (nemôžem piť mlieko a nič v čom je laktóza), takže veľmi na výber nemám. Vieš o niakych bielkovinách, ktoré neobsahujú laktózu??.. niečo čím by som nahradil tie bielky

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 21 Kvě 2006 12:59:15


vajda
pokud máš opravdu problémy s laktozou, tak je ještě otázka jak silná ta intolerance je... např 2gramy laktozy na 30g bílkovin by ti problémy dělat nemusely - takže bys mohl třeba eidam, jinak krom masa samozřejmě vejce, šmakouna a třeba CFM protein pokud ve 100g proteinu je 0,5g laktozy a cca 80a více gramů bílkovin, tak je to taky zanedbatelné množství.

Martin

Administrátor

# Zasláno: 22 Kvě 2006 15:27:24


vajda
já měl za to, že jsou syrovatkové proteiny bez laktozy ... Jak píše Maha v dobře odfiltrovaném proteinů už moc laktozy nezůstává. Jinak ti zbývá to co píše a soustředil bych se na přírodní zdroje a drinky bych oželel

Martin

Administrátor

# Zasláno: 22 Kvě 2006 15:28:19


... eště se můžeš poohlídnou po egg aminách a taky se dělaly beef amina, ale důkladně bych si zjistil jestli nejsou "obohacené" mléčnými bíklovinama.

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 22 Kvě 2006 15:39:20


Martin
V aminách běžně udávají hodnoty B98/S1/T1, takže i kdyby tam ty sachry byla jen samá laktoza, tak by to klučíkovi asi neublížilo

bety

Člen

# Zasláno: 21 Říj 2006 10:38:59


ahoj chtela bych se zeptat kde se daj sehnat susene vajecne bilky dik

kacamoto

Člen

# Zasláno: 24 Říj 2006 10:59:54


Bety
mám sušený hdyrolizovaný bílek je to dobré na doplnění bílkovi behem dne.
objednal jsem si to od aminostaru

Martin

Administrátor

# Zasláno: 24 Říj 2006 13:37:13


bety
kacamoto
sušené váječné bílky jsou dost blee, navíc jsou z velke míry nestravitelné, jsou určeny pro další zpracování !

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  vypnout *Co to je?
...


přihlášení
 » Uživatelské jméno  » Heslo  Pozor v diskusi je jiné jméno a heslo než v E-shopu!