Svět zkušeností a výsledků pro Váš maximální výkon už od roku 2003, připojte se ...
E-SHOP   DISKUSE   RADY, informace a články  


  návod pro použití diskuse    stránky členů diskuse    rady jak zhubnout nebo přibrat    recenze a diskuse k doplňkům    rady jaké doplňky nakoupit

 ° Domů ° Odpovědět ° Statistika ° Registrace ° Hledat ° Návod °

 Nejnovější příspěvky v diskusi:

F-sport diskuse / Osobní deníčky - nabírání svalové hmoty / Tinm 178/85
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Hewlet

Člen

# Zasláno: 5 Čen 2006 13:56:15


Mahamotti
A co ten smajlik
Ja to fakt nevim. Celozrnna tam neni napsano nikdy, je tam but psenicna, nebo vyjmecne zitna

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 5 Čen 2006 13:58:53


Hewlet
tak se soustřeď na žitnou

ten smajlík tam je jen kvůli závislosti na samjlících

Hewlet

Člen

# Zasláno: 5 Čen 2006 14:01:17


Mahamotti
Myslim ze naposledy sem videl zitnou zrovna bilem chlebu, ale nejsem si jistej. Vsechny chleby co zeru jsou co do slozeni z 60% psenicne a akorat je tam pridana trocha celozrnna smes, takze to je jako vsechno co na tom je celozrnneho?

Mahamotti

Moderátor

# Zasláno: 5 Čen 2006 14:41:38


Hewlet
všechno běžné pečivo je pšeničné, případně pšenično-žitné, ale tmavé chleby - moskva, kyjev - jsou žitno-pšeničné nebo samožitné... takže asi tak

pojem "celozrný" mi byl vysvětlen tak, že tam jsou semleta celá zrna a tráví se to dýl, ale taky mi ten výraz moc neštimuje...

Martin

Administrátor

# Zasláno: 5 Čen 2006 15:37:59


paradoxně jde o to, že naše civilizace označuje za kvalitní právě to zrno s nejlepší stravitelnosti = nejkratší. Veškerý tmavý či jinak označený chleba je podle tohoto chápání druhé či třetí jakosti. Jedná se tedy často o stejné zrno ovšem s menší štěpitelnosti. Snadno lze tedy příjmout to zda je to žitný či pšeničný chleb. Ovšem pojmy jako celozrný či racionální jsou často spíše zavádějící a osobně nevím o žádném označení, které by mi mohlo dat jistotu z jakého zrna - z jaké mouky je chleba připraven. kdyby nebyly barviva tak o "nekvalitě" mouky vypovídala vždy barva. Proto byl chleba horší jakosti tmavý, levný a paradoxně zdravější,

Speedy 2

Člen

# Zasláno: 5 Čen 2006 23:22:14


Zajděte do albia tam maj pečívko

Tinm

Člen

# Zasláno: 6 Čen 2006 10:30:16


Konečně zajímavá diskuse i na mém fóru. Popravdě jsem vycházel ve svém názoru na pohankové těstoviny z článku dubnového M&F.
Jsou tam připisovány hodnoty B6 S23 T<1 což je zajímavější než ten váš chleba Moskva. Obecně je ale tragedie, že výrobci biopotravin(těstovin) málo dávají na své výrobky nutriční hodnoty.
Martine, jistě že jím tak, aby jednou za tři hodiny bylo maso, ale díky. A ten odtučněný tvaroh kterého je 130g je opravdu na noc problémem?
Jinak jsem četl zajímavý článek o kardio. Já osobně běhám jednou, dvakrát týdně cca 7km do 30 minut, ale účelnější je prý rozdělit si to do několika fází a ty střídat. Co vy na to?

Martin

Administrátor

# Zasláno: 6 Čen 2006 10:38:23


Tinm
ten tvaroh je problémem, když rysuješ, pokud jseš v objemu tak ho tam dej, ale dej si k němu nějaké dlouhé sachry aspoň 2:1 k množství cukru v tvarohu

Tinm

Člen

# Zasláno: 6 Čen 2006 10:43:31


Budu to muset nějak upravit, ale už jsem si na něj zvykl, je to takový můj rituál. No nic, změna je život.

Rall

Moderátor

# Zasláno: 6 Čen 2006 20:43:28


Tinm
Jak to myslíš rozdělit do několika fází a ty střídat? Docela by mě to zajímalo, protože taky běhám, tak nějaká novinka nebude ke škodě

Look

Moderátor

# Zasláno: 7 Čen 2006 08:23:21


Tinm - nejlepší to je v Anglii, nutriční hodnosty jsou napsané na každém igelitu - dokonce i na bagetě

Tinm

Člen

# Zasláno: 7 Čen 2006 15:46:28


Look
Tinm - nejlepší to je v Anglii, nutriční hodnosty jsou napsané na každém igelitu - dokonce i na bagetě

Asi budeme muset udělat nátlakovou skupinu na poslance, aby přijali zákon o povinnosti nutričních tabulek na veškeré potraviny.
Sílu na to snad máme...?!



Tinm

Člen

# Zasláno: 7 Čen 2006 15:56:41


Rall
Tinm
Jak to myslíš rozdělit do několika fází a ty střídat? Docela by mě to zajímalo, protože taky běhám, tak nějaká novinka nebude ke škodě


Můžu ti o tom vyprávět, ale přesně by jsi to pochopil, když by jsi si sehnal poslední vydání Muscle and Fitness.

V kostce tam je psáno, že běhání v jednom tempu ti při spalování tuku nedá tolik jako na fáze dělené měnění rytmu běhu.

Např. běh(2minuty), výklus(3minuty), sprint(30sekund), chůze(2minuty), běh(3minuty), odpočinek(2minuty), výklus(3minuty), sprint(30sekund) atd.
Nemám to číslo u sebe, tak jsem to zhruba popsal, ale cílem je změna rytmu. Uvádějí více příkladů. Kdy a v kolik běhat. Strava a běh...atd. Je to zajímavé, ale nechci tu dělat reklamu na M and F.

Tinm

Člen

# Zasláno: 7 Čen 2006 15:58:57


Rall

Kolik, jak často a jak běháš? Jak to máš se stravou a tělesnými parametry?

Tinm

Člen

# Zasláno: 7 Čen 2006 16:02:45 ° Změnil/a: Tinm


Martine, mám jednu novou, opravdu pěknou fotečku. Máš tam na mě ještě místo? Můžu si jí poslat?

Martin

Administrátor

# Zasláno: 7 Čen 2006 16:09:15


Tinm
pošli

Rall

Moderátor

# Zasláno: 7 Čen 2006 20:22:48


Tinm
Jo takhle, já myslel, že třeba jeden den trénuješ sprinty, druhej zas něco jinýho a tak.
No běhám tak 3x týdně tak kolem 30 min, aby byla nějaká výdrž. Právě, že ty tělesný parametry asi nejsou na běh ideální -výška +-174, váha +-82.
2km dám za 7:30

Tinm

Člen

# Zasláno: 8 Čen 2006 09:56:22


Rall

Jo takhle, já myslel, že třeba jeden den trénuješ sprinty, druhej zas něco jinýho a tak.
No běhám tak 3x týdně tak kolem 30 min, aby byla nějaká výdrž. Právě, že ty tělesný parametry asi nejsou na běh ideální -výška +-174, váha +-82.
2km dám za 7:30


Nemám touhu být běžcem , ale mám-li přijímat stravu kulturisty, tak musím zase vědět, jak se přebytečné uložených (tukových) zásob zbavit. Běh je pro mě prostředkem, doplňkem, uvolněním, nikoliv cílem, ale v tvém případě ti můžu doporučit, aby jsi si definoval, čeho chceš v běhání dosáhnout. Zda chceš být rychlý, vytrvalý, vyvážený...atd. Podle toho si pak můžeš uzpůsobit jídelníček a potažmo postavu.

Jinak tvůj výkon je docela slušný (tedy na amatéra ).
Takhle jsem to běhával na střední. Máš se kde zlepšovat a to je moc,moc, dobře. Já mám nyní svojí trasu ve které se snažím zlepšovat a jiné nezkouším.

držím palec

Rall

Moderátor

# Zasláno: 8 Čen 2006 17:31:52 ° Změnil/a: Rall


Tinm
No mám na to podobnej názor jak ty. Jako vytrvalost není mím uplně prvotním cílem, ale snažím se zlepšovat všestraně.

Ferrari

Člen

# Zasláno: 18 Čec 2006 17:19:23




<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  vypnout *Co to je?
...


přihlášení
 » Uživatelské jméno  » Heslo  Pozor v diskusi je jiné jméno a heslo než v E-shopu!