Tato stránka používá cookies, pokračováním s tímto souhlasíte. Co jsou to cookies, zjistíte zde.


Seznam sekcí v E-shopu Seznam sekcí v E-shopu
Fitness / Glutamin 
Hledej v E-shopu Vyhledávání v E-shopu Správa přihlášení v E-shopu Vstup do košíku




L-Glutamine
Scitec Nutrition
Přidat do oblíbených položek

 


600 g  skladem
599 Kč (23 €) do košíku




Další doporučení, podobné produkty a akce

L-Glutamine Micronized Hydrolyzed 500 g 299 Kč
L-Glutamine 300 g 339 Kč





Popis položky   Polož dotaz mailem   Recenze hodnocení a diskuse   Důležité 

L-Glutamine Scitec Nutrition 600 g na www.f-sport.cz jen za 599 Kč. Původní cena je 753,- Kč. To je sleva 20%, ušetříte 154,- Kč.

L-Glutamine firmy Scitec Nutrition.


Dávkování:
V tréninkové berte 1/2 dávky (3 g) ihned po tréninku, nejlépe se sacharidovým koktejlem nebo rozmíchanou v džusu. Druhou 1/2 užijte před spaním.
V netréninkové berte: užijte celou dávku před spaním v proteinovém koktejlu nebo rozmíchanou ve vodě nebo džusu.

  
  Dávkování podle F-sportu (Martin):

Po tréninku by se nemělo brát více než 1,5g Glutamínu. Pokud stejně máte nějaký potréninkový suplement, tak doporučuji nebrát Glutamín po tréninku vůbec. Nechcte jen tu dávku na noc nebo si to rovnoměrně rozdělte na dvě dávky denně.
 
  




Složení jedné dávky(6 g = zarovnaná čajová lžička): 6000mg glutaminu

více informací a aktuální složení najdete na stránkách výrobce.



Více o produktu na www.scitecnutrition.com

Více o doplňcích na www.f-sport.cz
Více o použití glutaminu na www.f-sport.cz
Více o NOčkách na www.f-sport.cz
Více o hubnutí na www.f-sport.cz

Zde se můžete zeptat na cokoliv, na použití produktu, vhodnost pro Vás, ale i na aktuálnost složení či obrázku.

A možná už zde odpověď na Váš dotaz je, co dělat, co koupit, když potřebuji:
zhubnout - vytvarovat a vyrýsovat postavu - nabrat svaly
Pokud chcete na Váš dotaz odpověď,
musíte správně vyplnit Váš email!
2+4=
kontrolní poličko


Všechny texty a banery jsou výhradním majetkem portálu f-sport.cz. Jejich nedovolené kopírování a použití je zakázano. Případné kopírování bude hodnoceno jako krádež a porušení autorských práv.

Skladování: Veškeré doplňky (práškové, tekuté, včetně tablet a kapslí) podléhají na vlhku rychlejší zkáze.
Expirace: Platí pro uzavřené (ještě nikdy neotevřené) balení. Otevření vždy znamená, že už je třeba doplněk rychleji spotřebovat. Když už je doplněk otevřený, vždy jej otvírejte jen na minimální dobu, pro nabrání jedné dávky a zase jej pečlivě uzavřete.
Optimální teplota pro skladování je 5 až 15 stupňů (suchá chladnička nebo spíž).
Jakmile nápoj z prášku připravíte, vypijte jej urychleně !
 Creatin monohydrát do 10minut.
 Proteiny a gainery do 40minut (pro delší skladování je nutno použit ledničku, i tak maximálně 4h).
 Ostatní drinky do 2h (doporučuji pro delší skladování než 10minut použit ledničku).
Rada: Do fitka lze donést zvlášť šejkr s práškem a zvlášť vodu.
Pro tekuté už namíchané doplňky:
 Je třeba skladovat v chladnu, nejlépe v ledničce. Po otevření jej držte v ledničce a spotřebujte ho co nejrychleji. Osobně doporučuji jej vypít najednou nebo alespoň v rozmezí 24hodin.
Všechny drinky před použitím vychlaďte a důkladně několikrát protřepejte. Nejlépe je drink důkladně protřepat, nechat cca 5min stát a znovu důkladně protřepat. Pak teprve vypít.

NOčka a některé creatinové směsi můžou ztvrdnout ! Pro obsah Beta-Alaninu, Betainu a dalších speciálních látek natahuje jemný, mnohdy micronizovaný, prášek velmi snadno vlhkost a může ztvrdnout - je to tzv spečení. Toto může nastat po otevření nebo už při přepravě od výrobce nebo při skladování. Někteří výrobci do NOček přidávají protispékavé příměsi, ale to zase není úplně nej pro zdraví a trávení. Žádný výrobce nebalí produkty v ochranné atmosféře nebo vakuově (papíry a pečeti přes víčko jsou jen jako těsnění a na efekt neporušenosti a mnohdy je stroj i nalepí nakřivo). Proto prosím akceptujte, že některé produkty jsou takto spečené! Toto ztvrdnutí není na závadu ! Pro účinnost produktu je klíčová expirace a správné skladování.
Postup při ztvrdlém NOčku: NOčko rozbijte pevným nástrojem, třeba příborovým nožem na prášek.



Nápověda
 •  Kontakty