Tato strnka pouv cookies, pokraovnm s tmto souhlaste. Co jsou to cookies, zjistte zde.

Vyhledvn v E-shopu Vstup do koku Sprva pihlen v E-shopu

Fitness / Proteiny




Whey Plus Hardcore
Sci-MX
2100 g
NELZE OBJEDNAT - 699 K

Expirace: 3/2017 Aspartame Free



Pidat do oblbench poloek do koku
skladem
Varianty: vanilka

(Vol se pozdj, a v objednvce.)



Dal doporuen, podobn produkty a akce

Instant CFM Whey Protein 100 Professional Economy 1500 g  Drek: +TESTER Assassins Pump 10g 599 K
od 2ks 575 K


Popis poloky   Polo dotaz   Recenze, hodnocen a diskuse   Dleit 

Expirace: 3/2017 VPRODEJ - EXPIRACE: 3/2017

Whey Plus Hardcore Sci-MX 2100 g

Protein cca 74% Syrovtkov proteinov koktejl obsahuje mikro-filtrovanou syrovtku s vysokou biologickou hodnotou.
Toto zbo nebo tato akce nen momentln dostupn,
NELZE OBJEDNAT
Mon zkuste najt toto zbo v jin akci nebo zkuste nmi doporuen produkt.


  Ptejte se na FB,  odpovdme do 24hodin!

Whey Plus Hardcore Sci-MX 2100 g na www.f-sport.cz jen za 699 K. Pvodn cena je 1970,- K. To je sleva 65%, uette 1271,- K.


Dvkovn:
Jedna dvka je 1 odmrka (35g) v cca 250-300ml vody.

  
  Dvkovn podle F-sportu (Martin):

Vzhledem k obsahu blkovin v jedn dvce (27g), lze jednu odmrku povaovat za dostatenou dvku. Lze pouit i 1 a pl odmrky pro plnohodnotnou dvku s 40g blkovin.

Vdy na jednu odmrku dejte cca 2 deci vody. Pouijte chladnou (ne ledovou) vodu. Nepouvejte sycenou ani teplou vodu, ejkr by Vm mohl vypnit pi ejkrovni a rozstiknout se. Pro dkladnj rozmchn pouijte ejkr. Dkladn rozmchejte v ejkru, nechte cca 5minut odstt a rozmchejte znovu, takto doshnete dokonalho rozmchn. Pak pomalu, vklidu pijte, mete i na vcekrt.
Pokud protein po pprav dle stoj (dle ne 3 minuty), tak je lep ho ped pitm znovu rozmchat. Pokud u jste protein pelili ze ejkru do hrnku nebo sklinky, tak u to neete.

Berte vdy ped spanm, lze cca 45 minut po trninku a tak rno mezi sndani a svainou.
Kdy nejlpe brt proteiny a jak to kombinovat s gainery a dalmi doplky najdete ve lnku
Gainer a Protein - nvod jak je brt podn.
Kolik m vlastn bt jedna dvka si mete spotat sami v Kalkulace pro dvkovn proteinu a gaineru.

 
  


Sloen jedn dvky:


Sloen: Ultra-Peptide whey protein complex (whey protein concentrate*, peptide bonded glutamine rich hydrolysed wheat protein, soya protein isolate, milk protein concentrate*), Creatacore creatine matrix (creatine monohydrate and creatine pyruvate), glycine, flavouring, red beet powder (colouring), xanthan gum (stabiliser), sucralose (sweetener).
*Zdroj laktozy a mlnho proteinu.

Alergen Informace: Obsahuje mln blkoviny, laktzu, sju a lepek. Neobsahuje dn psady oech, ale me obsahovat stopy arad a rzn druhy oech a semen. Me obsahovat vejce.

vce informac a aktuln sloen najdete na strnkch vrobce.

Vce o produktu na /www.sci-mx.co.uk

Vce o doplcch na www.f-sport.cz
Vce o pouit gainer a protein na www.f-sport.cz
Vce o pouit creatinu na www.f-sport.cz

Vce o nabrn sval na www.f-sport.cz
Vce o hubnut na www.f-sport.cz
Vce o cvien na www.f-sport.cz

Whey Plus Hardcore Sci-MX 2100 g Proteiny


Toto je upozornn, e se jedn o zvltn vivu (pokud je na strnce star verze popisu bez tohoto upozornn a ne teba pomcka, potravina nebo krm). Tmto ns EU opt chrn.


Vce o nabrn sval na www.f-sport.cz

Vce o hubnut na www.f-sport.cz

Vce o cvien na www.f-sport.cz

Vce o doplcch na www.f-sport.cz

Vce o nabrn sval na www.f-sport.cz

Vce o hubnut na www.f-sport.cz

Vce o cvien na www.f-sport.cz

Vce o doplcch na www.f-sport.cz

Zde se mete zeptat na cokoliv, na pouit produktu, vhodnost pro Vs, ale i na aktulnost sloen i obrzku.

A mon u zde odpov na V dotaz je, co dlat, co koupit, kdy potebuji:
zhubnout - vytvarovat a vyrsovat postavu - nabrat svaly
Pokud chcete na V dotaz odpov,
muste sprvn vyplnit V email!
2+4=
kontroln poliko



Pouijte nai diskusi a protte si nzory a zkuenosti ostatnch zkaznk nebo polote otzku.


2015-07-30 08-53-34
napsal Marek

Sci-MX - Whey Plus Hardcore



Protein cca 74% Syrovtkov proteinov koktejl obsahuje mikro-filtrovanou syrovtku s vysokou biologickou hodnotou.

Whey Plus Hardcore v E-shopu

Pouijte nai diskusi a protte si nzory a zkuenosti ostatnch zkaznk nebo polote otzku.

Vechny texty a banery jsou vhradnm majetkem portlu f-sport.cz. Jejich nedovolen koprovn a pouit je zakzano. Ppadn koprovn bude hodnoceno jako krde a poruen autorskch prv.

Skladovn: Veker doplky (prkov, tekut, vetn tablet a kapsl) podlhaj na vlhku rychlej zkze.
Expirace: Plat pro uzaven (jet nikdy neoteven) balen. Oteven vdy znamen, e u je teba doplnk rychleji spotebovat. Kdy u je doplnk oteven, vdy jej otvrejte jen na minimln dobu, pro nabrn jedn dvky a zase jej peliv uzavete.
Optimln teplota pro skladovn je 5 a 15 stup (such chladnika nebo sp).
Jakmile npoj z prku pipravte, vypijte jej urychlen !
 Creatin monohydrt do 10minut.
 Proteiny a gainery do 40minut (pro del skladovn je nutno pouit ledniku, i tak maximln 4h).
 Ostatn drinky do 2h (doporuuji pro del skladovn ne 10minut pouit ledniku).
Rada: Do fitka lze donst zvl᚝ ejkr s prkem a zvl᚝ vodu.
Pro tekut u namchan doplky:
 Je teba skladovat v chladnu, nejlpe v lednice. Po oteven jej drte v lednice a spotebujte ho co nejrychleji. Osobn doporuuji jej vypt najednou nebo alespo v rozmez 24hodin.
Vechny drinky ped pouitm vychlate a dkladn nkolikrt protepejte. Nejlpe je drink dkladn protepat, nechat cca 5min stt a znovu dkladn protepat. Pak teprve vypt.

NOka a nkter creatinov smsi mou ztvrdnout ! Pro obsah Beta-Alaninu, Betainu a dalch specilnch ltek natahuje jemn, mnohdy micronizovan, prek velmi snadno vlhkost a me ztvrdnout - je to tzv speen. Toto me nastat po oteven nebo u pi peprav od vrobce nebo pi skladovn. Nkte vrobci do NOek pidvaj protispkav pmsi, ale to zase nen pln nej pro zdrav a trven. dn vrobce nebal produkty v ochrann atmosfe nebo vakuov (papry a peeti pes vko jsou jen jako tsnn a na efekt neporuenosti a mnohdy je stroj i nalep nakivo). Proto prosm akceptujte, e nkter produkty jsou takto speen! Toto ztvrdnut nen na zvadu ! Pro innost produktu je klov expirace a sprvn skladovn.
Postup pi ztvrdlm NOku: NOko rozbijte pevnm nstrojem, teba pborovm noem na prek.



 Npovda   Kontakty