E-SHOP    DISKUSE    RADY  

^^^ skrýt ^^^
 E-shop
 Diskuse

 Hubnutí
 Nabírání
 Rýsování
 Tréninky
 Cviky
 Výživa a doplňky
 Látky v doplňcích
 Jídelníčky
 Recepty
 F-sport Team
 Členové diskuse
 Tabulky
 Seznam všech článků
 Kontakty

     




  Hubnutí Nabírání Rýsování Tréninky Cviky Výživa a doplňky Látky v doplňcích Jídelníčky Recepty  F-sport Team  





Recept - Proteinová buchta

24.8.2012 - Nezbednice25 - 8951 shlédnutí

Recept - Proteinová buchta  - Hodnoty na celou buchtu (po upečení měla 850 g) - 169,72 S, 88 B, 12,48 T a přepočet na 100 g: 19,97 S, 10,35 B, 1,47 T.
Hodnoty na celou buchtu (po upečení měla 850 g) - 169,72 S, 88 B, 12,48 T a přepočet na 100 g: 19,97 S, 10,35 B, 1,47 T.

 Ptejte se na FB,  odpovídáme do 24hodin!


Potřebujeme:
240 g pokrájených švestek nebo jiného ovoce
2 bílky
1 vejce
1 odměrka proteinu
150 g rozemletých vloček (já dala pšeničné)
250 g tvarohu
30 g medu
130 g kefíru
1/2 prášku do perníku



Postup:
V jedné míse smícháme vločky, protein a prášek do perníku (kdo chce, může přidat i skořici cca 2 lžičky). V druhé míse smícháme ostatní přísady. Lze ušlehat i zvlášť z bílků sníh, ale není potřeba. Obě hmoty smícháme dohromady, necháme chvilku vsáknout tekutiny do vloček a dáme na malý plech vyložený pečícím papírem. Péct na 180 stupňů přibližně půl hoďky.

Hodnoty na celou buchtu (po upečení měla 850 g) - 169,72 S, 88 B, 12,48 T a přepočet na 100 g: 19,97 S, 10,35 B, 1,47 T.

Hodnoty použitého proteinu: 1 odměrka - 21 B, 6 S, 1,5 T - Elite Gourmet





Další zajímavé recepty naleznete v receptech.
Diskuse k článku:


   Členové diskuse Tabulky Seznam článků na F-sportu Sitemap  Kontakty