E-SHOP    DISKUSE    RADY  
  Hubnutí Nabírání Rysování Tréninky Cviky Výživa a doplňky Látky v doplňcích Jídelníčky Recepty  F-sport Team  




 Recept - Proteinová buchta


  24.8.2012 - Nezbednice25 - 8756 shlédnutí
Recept - Proteinová buchta  - Hodnoty na celou buchtu (po upečení měla 850 g) - 169,72 S, 88 B, 12,48 T a přepočet na 100 g: 19,97 S, 10,35 B, 1,47 T.   -50


Hodnoty na celou buchtu (po upečení měla 850 g) - 169,72 S, 88 B, 12,48 T a přepočet na 100 g: 19,97 S, 10,35 B, 1,47 T.

 Ptejte se na FB,  odpovídáme do 24hodin!


Potřebujeme:
240 g pokrájených švestek nebo jiného ovoce
2 bílky
1 vejce
1 odměrka proteinu
150 g rozemletých vloček (já dala pšeničné)
250 g tvarohu
30 g medu
130 g kefíru
1/2 prášku do perníku



Postup:
V jedné míse smícháme vločky, protein a prášek do perníku (kdo chce, může přidat i skořici cca 2 lžičky). V druhé míse smícháme ostatní přísady. Lze ušlehat i zvlášť z bílků sníh, ale není potřeba. Obě hmoty smícháme dohromady, necháme chvilku vsáknout tekutiny do vloček a dáme na malý plech vyložený pečícím papírem. Péct na 180 stupňů přibližně půl hoďky.

Hodnoty na celou buchtu (po upečení měla 850 g) - 169,72 S, 88 B, 12,48 T a přepočet na 100 g: 19,97 S, 10,35 B, 1,47 T.

Hodnoty použitého proteinu: 1 odměrka - 21 B, 6 S, 1,5 T - Elite Gourmet





Další zajímavé recepty naleznete v receptech.
Diskuse k článku:


   Členové diskuse Tabulky Seznam článků na F-sportu Sitemap  Kontakty