Svět zkušeností a výsledků pro Váš maximální výkon už od roku 2003, připojte se ...

Rozdáváme dáreček ke každé objednávce nad 999 Kč
10g tester Assassins Pump + ExploMax 250ml ZDARMA.
E-SHOP    DISKUSE    RADY, informace a články 

  Hubnutí Nabírání Rysování  ⋅  Tréninky Cviky  ⋅  Výživa a doplňky Látky v doplňcích  ⋅  Jídelníčky Recepty  ⋅   Motivační galerie  Členové diskuse  

0

Recept na kuřecí základ pro spoustu dobrot


  19.2.2005 - Babča - 32382 shlédnutí

 Toto je recept na základ z kuřecích prsou a vajíčka, ze kterého vyrobíte plněné papriky, plněné cuketa, hamburgery, teplé tousty, masové noky anebo bramborovou pizzu.



Eshop s fitness doplňky výživy


Jeden recept, který jde použít na různé jídla

základ na 4 porce:
400 g mleté kuřecí prsa, 1 vejce, 100g cibule, 50g česnek,koření podle chuti
hodnoty v celé dávce: 2299kJ, B89, S25,6,T12,6
na 1 porci: 575kJ, B22,2, S6,4, T3,15

Smíchat a pak je možné to použít na:

Plněné papriky: směs naplnit do vydlabaných paprik celých, podlít, přidat koření jako u běžných paprik/nové koření, bobkový list, oregáno/ a dusit do měkka. Taky jde papriky rozpůlit, naplnit směsí, dát na plech, překrýt plátkem sýru a upéct.

Plněné cukety: malé cukety rozpůlit, vydlabat, naplnit směsí masa a nechat upéct v troubě. Chutná i studené.

Hamburgery: ze směsi udělat malé karbenátky, na suchém plechu upéct.

Teplé tousty: směs navršit na křehké plátky, strčit do trouby a upéct.Lze posypat sýrem.

Masové noky: lžičkou vykrajovat ze směsi noky a zavařit je do zeleninového vývaru. Buď je nechat v polévce, nebo je můžeme podávat s těstovinami/rýží/ a polít kečupem.

Bramborová pizza: nastrouhat syrový brambor a vyždímat vodu. Osolit, přidat pepř, kmín a jeden bílek a rozetřít na suchý plech. Nechat napůl zapéct, pak potřít masovou směsí , položit plátky rajčat nebo pokapat kečupem, posypat strouhaným netučným sýrem a nechat dopéct.


Další zajímavé recepty naleznete v receptech.


Diskuse k článku:


  Seznam článků na F-sportu  ⋅  Tabulky  ⋅  Sitemap  ⋅   Kontakty     SLEDUJTE NÁS: