E-SHOP    DISKUSE    RADY  
  Hubnutí Nabírání Rysování Tréninky Cviky Výživa a doplňky Látky v doplňcích Jídelníčky Recepty  F-sport Team  




 Recept - Bramorové placičky z vloček


  28.7.2004 - Mlsná huba - 33945 shlédnutí
Recept - Bramorové placičky z vloček - Super recept na


Super recept na "bramborovou placku", která ale není z brambor - je vloček.

 Ptejte se na FB,  odpovídáme do 24hodin!


Mám ještě super recept na "bramborovou placku", která ale není z brambor - je vloček (ty se předem nechají trochu mírně nasáknout vodou), bílků, zeleniny - jako mrkev, kvetak, brokolice - nebo co je k dispozici, česneku, dá se to trochu zahustit moukou (ale ja tam sypu žitné otruby přidá se trochu mlíka, a potom koření jako majoránka a další dle chuti - všechno se to pomíchá a na tefl. pánvi se usmahnou takové placičky. Fakt dost dobrý - ale zatím jsem neměla čas ty jednotlivé suroviny přesně propočítat, abych mohla přesně vědet kalorickou hodnotu na 100g to má- ale až to budu příště dělat, tak napíšu použité množství a spočítám hodnoty.

!!!! POZOR !!!
Slibované bramborové placky z vloček

Použité suroviny:
80g vloček - namočíme do vody (labužníci a ti, co tolik nemusí počítat kj si je namočí do mléka)
2 bílky (cca 75g) - kdo chce, použije celé vejce, ale pak je v jídle zbytečně více tuku
zelenina - jakákoliv - já jsem měla k dispozici:
60g kedluben, 50g mrkev (obojí jemně nastrouhané)
50g květák, 50g brokolice (nechala jsem chváli na páře v mikrovnce, ať to v jídle není příliš tvrdé)

- dochutíme česnekem dle libosti, majoránkou a solí
- smažíme nasucho na teflonové pánvi

Pokud se použijí suroviny ve skladbě a množství jako jsem napsala - 100g usmažených placek má přibližně 360Kj 5,2g bílkovin 12,5g cukrů a 1,5g tuků což je a není to žádný dietní blivajz, ale opravdu výborná pochoutka.


Další zajímavé fitness recepty najdete v sekci Fitness recepty.




   DISKUSE


Své dotazy můžete napsat do diskuse k tomuto článku (případně založit nové téma).





   Členové diskuse Tabulky Seznam článků na F-sportu Sitemap  Kontakty