Hubnutí Nabírání Rýsování ⋅ Tréninky Cviky ⋅ Výživa a doplňky Látky v doplňcích ⋅ Jídelníčky Recepty Tabulky ⋅ Ostatní... |
Kuře se peče zásadně bez oleje a jakéhokoliv tuku!
Základ je dostatečné množství cibule, která vytvoří velmi chutný sos.
Peče se nejlépe v remosce nebo hlubší pečící misce.
2 větší cibule nakrájet na kolečka, na ni poklást posolené kuřecí čtvrtky nebo jen prsa.
Směs na potření:
150g bílého jogurtu, 1 lžíce kečupu (pálivého či nepálivého), 1/2 lžičky sladké papriky,
špetka soli a pepře, směs promícháme a potřeme kuře.
Zhruba do poloviny podlijeme vodou, dle potřeby podléváme a až je kuře měké, necháme vodu skoro vyvařit,
jen aby zůstal cibulový sos.
Další zajímavé recepty naleznete v receptech.