Hubnutí Nabírání Rýsování ⋅ Tréninky Cviky ⋅ Výživa a doplňky Látky v doplňcích ⋅ Jídelníčky Recepty Tabulky ⋅ Ostatní... |
Potřebujeme:
1,5l vody
3 kostky kureciho bujonu
230g kureci prsa
110g celozrne ryze
2 cela vejce, pokojove teploty
100ml citronove stavy
Vodu, kureci bujon a kureci maso (pokrajime na male kosticky) privedeme k varu,
pomalu pridame ryzi (ja si ji nejdriv predvarim v mikrovlnce - tak aby byla napul uvarena),
a varime cca 10-15 minut.
Jakmile je maso a ryze uvarena, sundame hrnec z plotny.
V misce smichame 2 vejce s citronovou stavou, do misky pomalu pridame cca 250ml horke polevky, zamichame a potom pomalu vmichame tuto smes zpet do hrnce s polevkou,
povarime cca 2 minuty, ale neprivadime znovu do varu.
Chut polevky je jina, nez na co jsme zvykli (me chutna a manzelovi taky ), a staci jako cele jidlo diky ryzi a kurecimu masu.
Hodnoty na jednu porci: 682kj, B 16.8g, S 14.2g, T 3.6g
Další zajímavé recepty naleznete v receptech.