Je to docela častý dotaz, tak to dám sem pro všechny
Takže v prvním kole se přichystá jídelniček* jako na normální den. Jedina úprava pak spočívá v tom, že nejdete spát, tak pokračujete v jídle. Pokud je práce v pomalém tempu, dá se očekávat zpomalený metabolismus a pak se mezery natahuji na cca 3,5 až 4h a jídlo je lehké, zhruba odpovídá poslední večeři.
Pokud je tempo práce rychlejší, může být jídlo kapku hutnější s více sacharidy a s kratšími přestávkami mezi jídlem.
Lehké noční jídlo znamená spíše více bílkovin než sacharidů, hodně zeleniny (saláty, papriky atd ...),
sachry spíše delší (dexíky, musli kaše), hlavně to musí být lehké a dobře stravitalné.
Ta těžší verze může obsahovat už vyrovnané množství sacharidů a méně zeleniny, lehké by to mělo být tak jako tak.
Když noční znamená i různě nepravidelné spaní (počítám jen pořádné spaní nad 4h) tak po spánku následuje klasická snídaně, před spánkem klasická lehká večeře. A pak zase navazat na klasický denní režím.
V tomto režimu se pak vlastně nedá stanovit denní příjem. Důležité je držet velikost porcí z běžného jídelničku a správné časové rozestupy. Ono se to pak vyrovná až to půjdete dospat.
* všechny pojmy v tomto příspěvku vycházejí z klasického jídelničku a k tomu se dostanete přes Návod pro začátečníky.