Snažil jsem se upéct pizzu aby odpovídala mému současnému režimu tří, max. čtyř jídel denně. Protože se mi to celkem podařilo a chutná skvěle, rozhodl jsem se o recept podělit.
Snažil jsem se upéct pizzu, aby odpovídala mému současnému režimu tří, max. čtyř jídel denně.
Protože se mi to celkem podařilo a chutná skvěle, rozhodl jsem se o recept podělit.
Je sice spíše určená do objemu, ale poměrem B/S/T se menší porce dá určitě i do diety.
Nejoblíbenější jsou tyto produkty:
1/ Protein
2/ Spalovač
3/ Gainer
Protein je velmi kvalitní, CFM filtrovaný a chutný. Dobrá stravitelnost proteinu je důležitá, protože protein silněji působí, méně zatěžuje organismus a
neutracíte za bílkoviny, které pak ani nestrávíte.
Proto se volbou č.1 i pro hubnutí i ochranu svalové hmoty stal kvalitní protein CFM.
Protein se bere většinou 2x denně pro podporu spalování, ochranu svalového tonusu a zlepšemí diety.
A to dopoledne mezi jídly a na noc. Případně i po silovém cvičení. Stimulační spalovač se bere pro spalování tuků každodenně, vždy ráno na lačno a odpoledne na prázdný žaludek.
Pokud ten den cvičíte, stačí jednu z dávek přesunout před cvičení. Gainer je určen pro rychlé nabrání svalů, je kvalitní s vícesložkovou sacharidovou i proteinovou části a podpořen creatinem pro lepší účinnost.
Tento gainer se stal volbou číslo 1 zejména pro mladší cvičící, ale i pro ty, kdo potřebujou rychle nabrat větší množství svalové hmoty.
Gainer se bere většinou 2x denně pro podporu růstu svalů.
A to dopoledne mezi jídly a odpoledne mezi jídly. V tréninkový den se 1 dávka přesune na dobu po silovém cvičení. Další produkty pro HUBNUTÍ najdete zde. Další produkty pro NABÍRÁNÍ najdete zde.
Klasicky kynuté těsto - mouku dobře smíchat s droždím a solí, potom postupně přilévat vodu a zpracovat těsto. Moje bylo poněkud lepivé, takže s vodou opatrně. Nechat 1-2,5 hodiny vykynout přikryté v teple.
Po rozválení/roztažení/rozpatlání po pečícím papíru na plechu potřít protlakem, rozložit šunku, olivy, kapary a oba sýry. Posypat oreganem, osolit dle chuti a pokapat olivovým olejem. Péct na 220°C cca 20-30 minut.
Obchody u surovin uvádím orientačně kvůli výsledným hodnotám. Standardně bych použil spíš passatu z Lidlu, ale neměl jsem momentálně využití pro zbytek krabičky.
Celkové hodnoty: 110B 174S cca 36T (záleží kolik se naleje oleje).
I tak ale pro mě dvě porce, tzn. 55B/87S/18T na porci, což mi u pizzy přijde super.