Oproti tomu je zde řada proteinů z prémiových zdrojů s vysokou biologickou hodnotou a to syrovátkové, hovězí a vaječné.
Ty zase jsou prodávané s tím, že umí dodat bílkoviny velmi rychle tam, kde je potřeba - do svalů.
Navíc hned umí povzbudit, aby svaly měly o bílkoviny zájem.
Ještě jako vsuvku a jako první A NEJDŮLEŽITĚJŠÍ je třeba si uvědomit,
že žádný z těch "dlouhých" nebo "nočních" proteinů
nepoužívá žádné kapsle nebo navázání, jak to dělají jiné produkty s postupným uvolňováním.
Tyto proteiny se prostě jen tráví dlouho (cca 8 hodin). A proč?
Protože se tráví špatně a těžce!
V dalším textu úplně pominu různé směsi špatně odfiltrovaných proteinů, mnohdy jen sušených, bez řádné filtrace - to je opravdu jen odpad a
jako doplněk se to nehodí. Budu se věnovat pouze kaseinu (potažmo jeho nejoblíbenějšímu zdroji - tvarohu)
jakože kvalitnímu zdroji (předpokládám kvalitní filtraci).
|

Budu psát o kaseinu, ale vlastně úplně stejný mýtus tu máme i kolem samotného tvarohu (přírodní zdroj caseinu).
|